BIM Modelleur

De organisatie
Onze opdrachtgever gelooft in een comfortabele leefomgeving door het optimaliseren van installaties. Door anders te denken en te doen, onze innovatieve kennis en kunde aan te wenden, realiseren wij voor onze klanten een maximaal gebruikscomfort.

Deze is een installatiespecialist op het gebied van centrale verwarming, mechanische ventilatie, warmte-koudeopslag en loodgieterswerk in de seriematige woningbouw. Samen met hun opdrachtgevers, veelal in ketenintegratie en partnership, werken zij van advies tot en met service en dienstverlening multidisciplinair samen. Het creëren van comfort en de toepassing van duurzame energieoplossingen zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

Spreekt dit je aan? Dan ligt er een mooie uitdaging voor je.

De functie
Voor onze opdrachtgever zoeken wij voor diverse afdelingen BIM modelleurs. In deze functie ben je werkzaam aan meerdere afwisselende projecten binnen de seriematige woningbouw. Het is jouw taak om hiervoor de gebouwgebonden installaties (W) te ontwerpen en te modelleren. In nauwe samenwerking met je collega’s modelleer je alle voorkomende installaties met als eindproduct installatie- en blokschema’s, installatieplattegronden, details, sparingen, doorsnedes en opstellingstekeningen. Je overlegt geregeld met de projectleider en vertegenwoordigt ons bedrijf bij BIM-engineeringsessies bij de klant.

Wie ben je?

Voor jou telt alleen het beste resultaat. Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig. Tijddruk en deadlines vormen voor jou een uitdaging. Natuurlijk ben je communicatief vaardig en zorg je voor een goede afstemming met het team. Je hebt een enthousiaste en klantgerichte houding.

Wat breng je ook mee?

  1. Afgeronde opleiding op Mbo (niveau 4)/ Hbo-niveau (voorkeur MIT-opleiding).
  2. Ervaring met Revit (2015/2016), AutoCAD (2015/2016), Stabicad voor Revit en AutoCAD.

Arbeidsvoorwaarden

Bij onze opdrachtgever oftewel je nieuwe werkgever, verdien je een marktconform goed salaris en hebben zij een mooie pensioenregeling. Terwijl je vanaf het eerste moment gelijk zelfstandig aan de slag kan, zal je ook goed begeleid worden, zodat je je snel thuis voelt bij deze solide en mooie organisatie.