Extra pijlers voor uw personeelsbeleid!

‘De juiste mensen, cruciaal!’

Wij zijn de intermediair voor een juiste match tussen het bedrijfsleven en midden- en hoger kaderpersoneel in de sectoren constructieve waterbouw, industrie-, woning- en utiliteitsbouw. Maar ook in de installatiebranche en GWW en maritieme branche. Voor deze sectoren geven wij met enthousiasme en deskundigheid invulling aan zowel technische alsmede staf- en directie functies.

Bij staffuncties hebben wij een goede reputatie opgebouwd met het invullen van diverse HR-, Inkoop- en Projectcontroller functies.
.

‘Belangen van partijen
op een succesvolle wijze samenbrengen’

Dat is de missie die door deze professionals op adequate wijze wordt ingevuld. Den Bakker Werving & Selectie heeft bewust voor bovenstaande sectoren gekozen omdat daar de kennis en de expertise ligt. Tevens zijn zij bekend met de bijzondere branchecultuur van deze sectoren. Dit biedt voor u als potentiële opdrachtgever of kandidaat een belangrijke toegevoegde waarde.
Den Bakker Werving & Selectie wordt dan ook door diverse gerenommeerde opdrachtgevers ingeschakeld, om zowel voor lijn- als staffuncties, de juiste functionarissen te werven. 
 

Betrokkenheid en deskundigheid zijn voor ons kernbegrippen. Het inventariseren door scherpe analyses te maken bij het intakegesprek met de opdrachtgever v.w.b. het profiel van de kandidaat is ons op het lijf geschreven. Wij kennen de bedrijfsculturen van onze relaties.

Wij zien ons zelf als een verlengstuk van zowel HR/P&O afdelingen alsmede directies van de diverse opdrachtgevers.