Executive Search

Bij Executive Search gaat Den Bakker Werving & Selectie voor de opdrachtgever actief en gericht op zoek naar kandidaten die volledig passen op het geschetste functieprofiel van de vacante functie.

Den Bakker Werving & Selectie heeft een uitgebreid netwerk in de constructieve waterbouw, industrie-, woning- en utiliteitsbouw. Maar ook in de installatiebranche, GWW en maritieme branche. Dit heeft er toe geleid dat wij met succes al vele malen door solide en betrouwbare opdrachtgevers in de krappe arbeidsmarkt worden ingezet voor het invullen van met name sleutelfuncties op HBO- en Academisch niveau.
Het verschil met de werving & selectie methode is dat de kandidaten benaderd worden. Meestal zijn dit kandidaten die enerzijds een vaste betrekking hebben en anderzijds (nog) niet de intentie hebben om van baan te veranderen.

De kwaliteit van Den Bakker Werving & Selectie is dat wij zeer discreet deze kandidaten benaderen en met goede argumentatie de kandidaten “aan tafel krijgen”. Dit proces duurt relatief kort en binnen een maand kan Den Bakker Werving & Selectie tenminste 3 kandidaten voordragen bij de opdrachtgever.
Neem vrijblijvend contact met ons op!