Interim Management

Den Bakker Werving & Selectie B.V. heeft de beschikking over het (tijdelijk) inzetten van interim-managers op de specifieke terreinen van constructieve waterbouw, industrie-, woning- en utiliteitsbouw. Maar ook in de installatiebranche, GWW en maritieme branche zijn er zeer deskundige interimmers beschikbaar. De interim managers zijn inzetbaar op alle managementniveaus in lijnmanagement, specialismen of projectmanagement.

De kwaliteit van de Interim Management poot van Den Bakker Werving & Selectie is dat u per direct een manager in het bedrijf haalt die door zijn specifieke kennis en ervaring, niet alleen projecten kan starten, afdelingen en organisaties kan aansturen, maar ook kan coachen en trainen. De interim-manager kan indien noodzakelijk autonoom en onafhankelijk opereren om bijv. een ingeslagen cultuuromslag in een te traditioneel aangestuurde organisatie, vaart te geven. Hierdoor kunnen implementaties sneller worden gerealiseerd, reorganisaties worden doorgevoerd, die doorgaans door een vaak ingebakken bedrijfscultuur door interne keyfunctionarissen minder snel realiseerbaar zouden zijn!

U kunt een interim-manager inzetten via onze organisatie op dagdeel-, dag- of projectbasis, tegen een van te voren afgesproken tarief. Mocht een bedrijf de wens uitspreken om de interim-manager in te willen zetten voor een vervolgproject, dan kan dit in goed overleg plaatsvinden.