Kostendeskundige voor een gerenommeerd bouwbedrijf in de area Rijnmond


Functieomschrijving

Als kostendeskundige ben je verantwoordelijk voor het tijdig opstellen van betrouwbare kostprijsbegrotingen en ramingen van potentiële projecten tegen optimale kosten, zodanig dat mede op basis hiervan een economisch verantwoorde inschrijving en projectuitvoering mogelijk is. Je werkt zelfstandig binnen een team en we hechten grote waarde aan initiatief en creativiteit als het gaat om alternatieve oplossingen.

Profiel

De ideale kandidaat die wij zoeken heeft bouwkundige kennis op HBO-niveau en ruime ervaring in een soortgelijke functie.

Je beschikt over brede kennis van de markt, kan bestekken en tekeningen snel analyseren en interpreteren, kent de toepassingen en eigenschappen van bouwmateriaal en bouwmaterieel, kent de uitvoeringsmethoden en calculatienormen en prijzen.

Verder kan je een inschrijvingsbegroting opstellen en zelfstandig afronden en ben je in staat om een budget/raming van een bouwproject op te stellen.

Ons opdrachtgever biedt

De mensen zijn de belangrijkste succesfactor. Vanuit deze overtuiging richt onze opdrachtgever zich op een gezonde, veilige en motiverende werkomgeving voor alle medewerkers. Hierbij staan onze gedeelde normen en waarden – hoe gaan we om met elkaar, de omgeving en onze klanten − centraal.

Onze opdrachtgever biedt een marktconform salaris dat afhankelijk is van leeftijd, opleiding en ervaring. Daarnaast bieden wij een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsomschrijving

De divisie Bouw & Ontwikkeling richt zich vooral in Nederland, maar ook daarbuiten, op het succesvol verwerven en uitvoeren van integrale projecten en projecten waar we door onze specialistische kennis en kunde het verschil maken voor de opdrachtgever in de utiliteitsbouw en  modulaire woningbouw.