Projectleider

 

Help jij mee om dit familiebedrijf tot de top 10 installatiebedrijven van Nederland te laten behoren?

De organisatie
Onze opdrachtgever gelooft in een comfortabele leefomgeving door het optimaliseren van installaties. Door anders te denken en te doen, onze innovatieve kennis en kunde aan te wenden, realiseren wij voor onze klanten een maximaal gebruikscomfort.

Zij zijn installatiespecialist op het gebied van centrale verwarming, mechanische ventilatie, warmte-koudeopslag en loodgieterswerk in de seriematige woningbouw. Samen met de opdrachtgevers, veelal in ketenintegratie en partnership, werken zij van advies tot en met service en dienstverlening multidisciplinair samen. Het creëren van comfort en de toepassing van duurzame energieoplossingen zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

Spreekt dit je aan? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je.

De functie

Voor onze Integrale projecten (cv, mv en sanitair) zoeken wij een projectleider. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de organisatie en realisatie van meerdere projecten in uitvoering. Deze projecten variëren van grootte en zijn op dit moment maximaal € 3 miljoen. Je werkt nauw samen met de voorbereiding en uitvoering. Samen met de werkvoorbereider/ modelleur bereidt je het project voor en zorg je voor een optimale vertaling van de wensen van de klant in het ontwerp.

Wie ben je?

Je bent (installatie)technisch een expert. Je kunt een installatie ontwerpen volgens de wensen van de klant. Natuurlijk weet je het verdere proces in goede banen te leiden en waar nodig te optimaliseren. Je kunt goed werken onder tijdsdruk en houdt het overzicht over al je projecten. Je hebt je leiderschapsvaardigheden ontwikkeld en vindt het leuk om de mensen in je teams te coachen en te ontwikkelen.

Wat breng je ook mee?

  • Afgeronde opleiding op HBO-niveau Installatietechniek (MIT, projecttechnicus, ontwerptechnicus en overige vakopleidingen).
  • Ervaring met woningbouwprojecten van 1 – 3 miljoen.
  • Je bent toe aan deze volgende stap in je loopbaan.

Arbeidsvoorwaarden

Je verdient een marktconform goed salaris. Natuurlijk zorgen zij voor een leaseauto, mobiele telefoon, laptop/IPad en hebben ze een mooie pensioenregeling. Terwijl je vanaf het eerste moment gelijk zelfstandig aan de slag kan, zullen ze je ook goed begeleiden, zodat je je snel thuis voelt bij deze geweldige organisatie.