Stevige Projectleider WKO

 

Help jij mee om dit familiebedrijf tot de top 10 installatiebedrijven van Nederland te laten behoren?

De organisatie

Onze opdrachtgever gelooft in een comfortabele leefomgeving door het optimaliseren van installaties. Door anders te denken en te doen, onze innovatieve kennis en kunde aan te wenden, realiseren wij voor onze klanten een maximaal gebruikscomfort.

Zij zijn installatiespecialist op het gebied van centrale verwarming, mechanische ventilatie, warmte- en koudeopslag en loodgieterswerk in de seriematige woningbouw. Samen met de opdrachtgevers, veelal in ketenintegratie en partnership, werken zij van advies tot en met service en dienstverlening multidisciplinair samen. Het creëren van comfort en de toepassing van duurzame energieoplossingen zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

Spreekt dit je aan? Dan is dit een mooie uitdaging voor je.

De functie

Voor de afdeling warmte- en koudeopslag zoeken wij een stevige projectleider. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het ontwerpen, realiseren en organiseren van meerdere warmtepompprojecten. Deze projecten variëren van grootte, met een maximaal orderbedrag van € 3 miljoen. Je werkt nauw samen met de voorbereiding en uitvoering. Samen met de werkvoorbereider/ modelleur bereidt je diverse projecten voor en zorg je voor een optimale vertaling van de wensen van de klant in het ontwerp.

Zij werken nauw samen met Klimaatgarant en zijn vaste partner van de top 5 aannemers van Nederland, hierdoor is men betrokken bij hele mooie woningbouwprojecten die op het gebied van duurzaamheid het voorbeeld zijn voor de markt.

Wie ben je?

Je bent (installatie-)technisch een expert. Je kunt een installatie ontwerpen volgens de wensen van de klant. Natuurlijk weet je het verdere proces in goede banen te leiden en waar nodig te optimaliseren. Je kunt goed werken onder tijdsdruk en houdt het overzicht over al je projecten. Je hebt je leiderschapsvaardigheden ontwikkeld en vindt het leuk om de mensen in je teams te coachen en te ontwikkelen. Duurzaamheid is voor jou aantoonbaar belangrijk.

Wat breng je ook mee?

  • Afgeronde opleiding op HBO-niveau Installatietechniek (MIT, projecttechnicus, ontwerptechnicus en overige vakopleidingen, voorkeur diploma’s BRL 6000-21).
  • Ervaring met woningbouwprojecten van € 1 – 3 miljoen.
  • Je bent toe aan deze volgende stap in je loopbaan.

Arbeidsvoorwaarden

Bij onze opdrachtgever oftewel je nieuwe werkgever verdien je een marktconform goed salaris. Natuurlijk zorgen zij voor een leaseauto, mobiele telefoon, laptop/ IPad en is er een mooie pensioenregeling. Terwijl je vanaf het eerste moment gelijk zelfstandig aan de slag kan, zullen ze je ook goed begeleiden, zodat je je snel thuis voelt bij deze solide en mooie organisatie.