Ben jij die Senior werkvoorbereider en heb jij passie voor complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten in woningbouw? Dan is dit jouw baan!

 

Senior Werkvoorbereider

 

Altijd betaalbaar en comfortabel wonen. Dat is de belofte van dit bedrijf aan de Nederlandse woonconsument. Samen met hun opdrachtgevers (wooncorporaties, projectontwikkelaars en beleggers) en strategische partners maken zij die belofte elke dag waar. Het ijkpunt bij alles wat ze doen, is de vraag of onze wereld er om vraagt. Om die vraag te beantwoorden gaat men de dialoog aan. De dialoog met consumenten, opdrachtgevers, strategische partners en met de eigen mensen, maakt dat men levert waar onze wereld om vraagt. Zij zijn een ontwikkelende bouwer en conceptuele bouw is een van de speerpunten. Het waarmaken van de merkbeloften vereist visie, lef, expertise en daadkracht.

Onze opdrachtgever realiseert huisvestingsprojecten, van grondgebonden eengezinswoningen tot complexe hoogbouwprojecten. Een paar projecten uit de regio zijn Villa Mokum, Summertime en Woontoren Overhoeks.

Wat ga je doen?
Als Senior werkvoorbereider pak je op een enthousiaste en doortastende wijze de technische en organisatorische werkvoorbereiding voor de projecten op. Als spin in ’t web is de uitdaging om verschillende stakeholders te verbinden en ondersteunen. Je levert als werkvoorbereider een optimale en tijdige projectuitvoering tegen minimale kosten. Hier krijg jij een kick van!

Je bent medeverantwoordelijk voor het uitwerken van contractstukken naar werktekeningen. Er wordt gewerkt met het Bouw Informatie Model (BIM); van mooie beelden naar maakbare en technisch goede details met behulp van Revit. Je zorgt voor de meest effectieve en efficiënte werkmethoden en geeft, indien nodig, advies over mogelijke alternatieven en optimalisaties. Je toetst het werk aan de contractstukken, wetgeving op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Ook ben je bezig met het uitwerken en monitoren van gedetailleerde projectplanningen. Samen met partners en leveranciers zorg jij ervoor dat diensten en producten goed en op tijd op de bouwplaats aanwezig zijn zodat het proces op de bouw ongestoord (LEAN) kan plaatsvinden.
 
Binnen onze organisatie maak je deel uit van een of meerdere projectteams. Deze bestaan uit projectleiding, werkvoorbereiding, inkoop, calculatie en uitvoering. Ons team is hecht en bevindt zich in een open kantooromgeving in Amsterdam of bij complexe werken deels op de bouwplaats.

Wie zoekt onze opdrachtgever?
De ambities reiken ver en je moet dus veel in huis hebben om mee te gaan én verder te reiken. Je werkt al enige jaren als werkvoorbereider. Je hebt een HBO opleiding Bouwkunde afgerond en hebt een passie voor woningbouw. Je hebt affiniteit met de woonconsument en bent omgevingsbewust. Je vindt het plezierig om met diverse belanghebbenden zowel mondeling als schriftelijk te communiceren en past je communicatiestijl aan in situaties die daarom vragen, in deze ben je hét visitekaartje van het bedrijf en de rechterhand van de projectleider.

Financiële bewaking en kostenbewustzijn zijn jou niet vreemd. Je doorziet processen snel en hebt een groot leervermogen. Je hebt brede kennis en ervaring op het gebied van bouwprocessen en bouwtechnieken. Je denkt mee in oplossingen voor projecten in voorbereiding samen met de projectmanagers. Je hebt kennis van bouwsystemen, bouwfysica en bouworganisatie. Ervaring met BIM is een pré, de wil om met BIM te werken is een must.

Wat biedt onze opdrachtgever?
Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van strategische doelstellingen. Om de professionals te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is er een eigen Business School, een centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. Ze bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden en alle ruimte voor verdere persoonlijke groei en ontwikkeling, zowel binnen de Woningbouw als binnen de Groep.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze mooie uitdaging? Solliciteer dan rechtstreeks via de button op deze pagina. Mocht je meer vragen hebben over deze positie dan kun je contact met ons opnemen.