Voor een uitstekend Ingenieursbureau uit Groot- Rijnmond zijn wij op zoek naar een

Senior Constructeur


Dit bureau verzorgt het constructieve reken- en tekenwerk van (gestapelde) woningbouw, utiliteitsbouw, winkelcentra en parkeergarages etc.

Taken/verantwoordelijkheden
Als senior constructeur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en berekenen van beton- en staalconstructies. Je begeleidt projecten en voert overleg met alle betrokken partijen, zowel intern als extern. Als senior constructeur onderhoudt je contacten met opdrachtgevers, architecten en aannemers, denkt mee met hun plannen, bent creatief in het vinden van oplossingen en draagt verbeterpunten aan. Wij verwachten van je dat jij als senior constructeur het vermogen hebt om (technisch) de kwaliteit te bewaken en indien nodig bij te sturen, maar ook dat je het overzicht behoudt en handelt op het juiste abstractieniveau.

Functie-eisen
Wij zoeken een ervaren kandidaat met een afgeronde hbo/tu-bouwkunde of civiele techniek opleiding. Eventuele kennis van en ervaring met het constructieve modelleerprogramma Tekla Structures en de gebruikelijke ligger- en raamwerkprogramma’s (zoals Technosoft), is een pré. Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke setting. Je bent assertief, accuraat, productief en hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat biedt onze opdrachtgever
Deze biedt een competitief salaris aangevuld met een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Dit binnen een stabiele organisatie met gezonde ambities voor
de toekomst waar je de ruimte krijgt je verder te ontwikkelen.