Als hoofdconstructeur ben je eindverantwoordelijk voor de constructieve ontwerpen, berekeningen en adviezen die vanuit de afdeling verzorgd worden. Voor met name betonnen en stalen constructies bij ondermeer sluizen, gemalen, kademuren en haveninstallaties, maar ook tunnels en ondergrondse parkeergarages, houd jij het overzicht en de controle op alle constructieve aspecten. Je coacht en begeleidt junior en medior constructeurs binnen projecten, maar waar nodig ook op specifieke kennisvelden. In complexe ontwerpopgaven treed je zelf op als constructeur.

Naast je betrokkenheid in de projecten lever je een bijdrage aan het uitdragen van de producten en diensten van de afdeling waterbouw, bijvoorbeeld in de vorm van publicaties. Kennis delen staat bij ons hoog in het vaandel daarom is het een must om jouw expertise te delen met je collega’s.
Naast intern kennis delen stellen we het ook op prijs dat je regelmatig contact legt met externe partijen en
samenwerking zoekt binnen het werkveld.

Wij zoeken?
• Je bent een afgestudeerde ingenieur met minimaal 15 jaar ervaring op het gebied van waterbouwkundige constructies (vaarwegen, kademuren, sluizen, stuwen);
• Je bent in staat om zelfstandig constructieve berekeningen en adviezen op te stellen, die voldoen aan alle hiervoor geldende normen en richtlijnen;
• Je bezit een sterke dosis overtuigingskracht en je weet problemen vlot te analyseren;
• Je werkt effectief en kostenbewust en denkt in praktische en haalbare oplossingen;
• Je vindt het leuk om je kennis te delen met gedreven junioren en medioren en als coach te fungeren;
• Je bent communicatief en redactioneel sterk en beheerst de principes van projectmatig werken;
• Je bent ambitieus en wilt je in een omgeving van professionals en in toonaangevende projecten van betekenis zijn op je vakgebied.
Wij bieden!
Bij Grontmij werk je aan aansprekende, toonaangevende, nationale en internationale projecten. We hebben een sterke focus op kennisontwikkeling om onze mensen de beste in hun vak te laten zijn en blijven. We kennen een modern marktconform beloningsbeleid.

Geïnteresseerd?
Dan ontvangen wij graag je sollicitatie middels de button op deze pagina.
Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Jan-Hein Poodt, Teamleider Havens, Vaarwegen & Tunnels, telefoon 06 21 80 62 48 ,e-mail jan-hein.poodt@grontmij.nl.
Voor Informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Therese de Wit, Corporate Recruiter a.i., telefoon 06 22675606, e-mail therese.dewit@grontmij.nl

Reageer vòòr 15-3-2015

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)