Voor een uitstekende opdrachtgever in de woningbouw in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren, zelfstandige en daadkrachtige

 

Uitvoerder (40 uur p/w)

.
Je draagt zorg voor de realisatie van het project binnen de bestekeisen, tekeningen, planningen,
werkbegroting en kwaliteitsnormen.


Taken en verantwoordelijkheden
Als uitvoerder bepaal je mede de opzet en inrichting van een efficiënte bouwplaatsorganisatie en zie je toe op de dagelijkse werkzaamheden waarbij je zorgt voor een optimale en gemotiveerde bezetting. Je houdt toezicht op materiaal- en materieelleveranties. Je onderhoudt contacten met leveranciers, onderaannemers en personeel op de bouwplaats. Je ziet toe op de naleving van de contractafspraken. Je signaleert afwijkingen en risico’s en neemt corrigerende maatregelen. Je draagt zorg voor het naleven van alle milieudoelstellingen en kwaliteitsaspecten en verzorgt daarvoor de benodigde inspecties en keuringen. Je denkt mee en kijkt vooruit, bewaakt en stuurt aan zodat de overeengekomen planning wordt nagekomen.
.
Profiel
Je hebt minimaal een MBO+/HBO werk- en denkniveau (Bouwkunde) of relevante werkervaring, VCA-VOL en BHV. Daarnaast zoeken we iemand met ruime ervaring in de voorbereiding en uitvoering van woningbouwprojecten. Je kennis van automatisering en nieuwe technieken is up to date (LEAN, Snagstream, etc.). Je bent communicatief vaardig, kosten-, kwaliteits-, milieu en veiligheidsbewust. Je werkt gestructureerd en planmatig. Je hebt een helicopterview en leidinggevende capaciteiten.
 .
Interesse
Wij bieden een leuke baan waar je werkt met gemotiveerde collega’s in een ambitieuze onderneming. Binnen de organisatie zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
.

Wil je solliciteren of heb je vragen?
Wij ontvangen graag jouw motivatie en CV of eventuele vragen. Dit kan rechtstreeks via de button op deze pagina.