Ben jij die ervaren Senior Projectleider in de woningbouw en heb jij passie voor jouw vak? Communiceer jij uitmuntend met opdrachtgevers en afnemers, kun jij processen goed managen en ben jij een leider met coachend vermogen? Dan is dit jouw droombaan!

 

Senior Projectleider Woningbouw

Locatie: Amsterdam

Wat ga je doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de realisatie van projecten binnen de contractvoorwaarden, besteks- en kwaliteitseisen, planning en werkbegroting. Wij verwachten een maximale inspanning, zodat het vastgestelde resultaat gehaald wordt en commerciële kansen worden gesignaleerd en benut. Verder bewaak je de voortgang en gemaakte kosten en inkomsten gedurende projectuitvoering en draagt zorgt voor een periodieke en betrouwbare financiële rapportage. Je leidt het projectteam, en draagt zorg voor het extern managen van partijen en bent tijdig aangehaakt in het begin van het proces in samenwerking met onze projectmanagers.

Als Senior Projectleider kom je tijdens de uitontwikkeling van een project tot verbeteringen van het uitvoeringsproces en stimuleer je je team om optimalisaties aan te dragen. Als projectleider ben je samen met je team verantwoordelijk dat het voorbereiding- en bouwproces op een effectieve en efficiënte manier verloopt. Je onderhoud contacten met opdrachtgevers, partners en leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor een projectteam dat bestaat uit één of meerdere werkvoorbereiders en (hoofd) uitvoerders. De opdrachtgever heeft een sterk team wat samenwerkt met partners in de keten en BIM gebruikt als communicatiemiddel en jij speelt hierin een zeer belangrijke functie.

Het unieke van deze rol is dat jij als expert in nieuwbouw volledig verantwoordelijk bent voor je projecten, contact houdt met alle partijen en dit in samenwerking met een winning team doet binnen een groeiende organisatie waar men van elkaar leert om te blijven ontwikkelen.

Wat biedt onze opdrachtgever?
Uiteraard wordt er veel geboden. Een plek waar je met creativiteit, resultaatgerichtheid en doorzettingsvermogen veel kunt bereiken op het gebied van projectrealisatie. Uitstekende arbeidsvoorwaarden en alle ruimte voor verdere persoonlijke groei en ontwikkeling!

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van de strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is er een eigen Business School, het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. De medewerkers hebben arbeidsvoorwaarden conform de Bouw cao, waarmee je recht hebt op vijfentwintig vakantiedagen en vijftien atv-dagen per kalenderjaar.

Wie zoeken wij?
De ambities van de opdrachtgever reiken ver en je moet dus veel in huis hebben om mee te gaan én verder te reiken. Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding bouwkunde en 5 tot 8 jaar relevante werkervaring, passie voor wonen en aantoonbare ervaring op het gebied nieuwbouwprojecten en LEAN bouwen. Je bent een leider, kunt goed communiceren en coachend leidinggeven en processen tegelijkertijd managen. Ervaring met BIM is een pre, de wil om er mee te werken en door te ontwikkelen een must!

Over de opdrachtgever
Betaalbaar en comfortabel wonen. Dat is waar onze wereld om vraagt. Vandaag en ook morgen. En dat is waar de opdrachtgever voor staat. De projecten bestaan hoofdzakelijk uit nieuwbouwprojecten voor binnenstedelijke bouw en hoogbouw in en rondom Amsterdam en hebben doorgaans een omvang tussen de 5 à 30 miljoen euro. Met de blik op vooruit en het vermogen mee te bewegen met de veranderende woonconsument. Een combinatie van ijzersterke kwaliteiten op het gebied van product- en procesdenken en jarenlange ervaring in (grootschalige) bouw- en renovatietrajecten.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze mooie uitdaging? Solliciteer dan rechtstreeks via de button op deze pagina.