Werkvoorbereider GWW

Onze opdrachtgever biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied. De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen zijn bij deze organisatie vanzelfsprekend goed geregeld.

Als Werkvoorbereider ben je samen met de projectleiding verantwoordelijk voor de personeel-, materieel- en materiaalvoorziening op het project. Je bent de spin in het web tijdens infrastructurele projecten.

Je coördineert, plant, bewaakt en denkt vooruit. Zodat een project goed, op tijd en tegen minimale kosten wordt uitgevoerd. Geen activiteit op de bouwplaats of je hebt er wel mee te maken als Werkvoorbereider.

Als Werkvoorbereider ben je samen met de projectleiding verantwoordelijk voor de personeel-, materieel- en materiaalvoorziening op het project. Binnen deze functie heb je veel interne en externe contacten betreffende de voorbereiding van diverse projecten. Mede door jouw inzet zijn informatie en middelen tijdig beschikbaar om het project te realiseren.

Jouw werkplek

Je wordt als ervaren Werkvoorbereider te werk gesteld in Noord-Holland.
Je werkt in deze functie voor de Wegenbouw discipline van onze opdrachtgever, afdeling Grote Projecten. De kernactiviteiten van deze organisatie zijn gericht op de aanleg, onderhoud en reconstructie van (snel)wegen, vliegvelden, bedrijfsterreinen en het inrichten van de openbare ruimte in woon- en winkelgebied. Daarnaast houdt dit bedrijf zich bezig met het ontwerp en installatie van verlichting, bewegwijzering, matrixborden, geleiderails, complete verkeersregelinstallaties, camera-, tol- en beveiligingssystemen en andere maatregelen die de veiligheid en verkeersdoorstroming op de weg verbeteren.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een civiele opleiding/ weg- en waterbouw op HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als werkvoorbereider binnen de wegenbouw.
  • Je bent gewend te werken in teamverband.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt ervaring met de werkvoorbereiding voor rijkswegen.
  • Je hebt ervaring met Autocad.

 Arbeidsvoorwaarden

Een prima honorering past bij hoge waardering voor vakmanschap, initiatief en zelfstandigheid. Tevens word je dan ook bij onze opdrachtgever hiervoor beloond met veel vrijheid en mogelijkheden voor snelle persoonlijke groei.